Προσφέρουμε  εξειδικευμένο  service σε όλα  τα μοντέλα  Peugeot - Citroën. Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο, σύμφωνα με με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και διαθέτουμε χώρο συντήρησης και επισκευής υψηλών προδιαγραφών. Το τμήμα service της εταιρείας Auto Activity αποτελείται από μηχανικούς με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολυετή εμπειρία στην επισκευή και συντήρηση αυτοκινήτων Peugeot - Citroën. Η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους γύρω από τις συγκεκριμένες γαλλικές μάρκες εγγυώνται την επιτυχή επίλυση κάθε φύσεως προβλήματος που θα παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας.

 

Τα  service ενός  αυτοκινήτου  πρέπει  να  γίνονται  μία  φορά  το  χρόνο  ή  στα χιλιόμετρα που ορίζει ο κατασκευαστής για κάθε μοντέλο, ώστε να ελέγχονται και να συντηρούνται όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου. Εμείς αναλαμβάνουμε τα προγραμματισμένα service του αυτοκινήτου σας ή οποιαδήποτε έκτακτη βλάβη παρουσιαστεί και εγγυόμαστε την άμεση εξυπηρέτηση και συντήρηση ή επισκευή σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα στάνταρ που θέτει ο κάθε κατασκευαστής. Οι ηλεκτρονικές μετρήσεις γίνονται με απόλυτη ακρίβεια, χάρη στο διαγνωστικό ηλεκτρονικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε και τα ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου ελέγχονται εξονυχιστικά, ώστε να διασφαλίζουμε την ασφάλειά του.

 

Σε  κάθε  service θέτουμε ως  στόχο να επαναφέρουμε  το αυτοκίνητο σας στην αρχική του κατάσταση. Ένα σωστά και τακτικά συντηρημένο αυτοκίνητο παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις μετακινήσεις σας.

Service
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα εώς Παρασκευή: 07:30-16:30

Υπηρεσίες